Team

Lynn

Lynn

Hotel Manager
Lynn

In het Blue Woods Hotel is Lynn de vrouw die van A tot Z het hotel leidt, organiseert en coördineert. Trotse mama Lynn investeert veel van haar vrije tijd in haar zoontje. Ze gaat graag uit eten en houdt van reizen. Wat ze zelf het allerbelangrijkste vindt als ze op hotel gaat, is de vriendelijkheid van het onthaal en de hygiëne.

Weetje: Lynn is een fervent puzzelaar… De grootste legpuzzel die ze ooit maakte was er een van 5000 stukjes. En dat is eigenlijk de ideale hobby voor iemand die dagelijks moet ‘puzzelen’ om voor iedereen een geschikte, vrije kamer te vinden!

Julie

Julie

Receptioniste
Julie

Instant happiness als receptioniste Julie jou met haar mooie glimlach ontvangt in het Blue Woods Hotel. Ze is een manusje van alles en is altijd tot in de puntjes voorbereid. Als ze op hotel gaat, let ze vooral op de vriendelijkheid van het personeel en hoe het ontbijt is samengesteld. Als grote dierenliefhebber verbaast het niet dat ze naast een hond ook 5 konijnen heeft.

Weetje: Julie is een grote ‘sneukeleire’ zoals we in West-Vlaanderen zeggen (=zoetekauw).  Taart, ijsjes, koekjes, … Niets is veilig als Julie in de buurt is!

Simon

Simon

Barman
Simon

Barman Simon kan je het meest van de tijd spotten in de Lounge Bar. Zijn charmante & opgewekte karakter maakt dat hij iedereen meteen op zijn gemak kan stellen. Wanneer hij zelf op hotel gaat, let hij vooral op de vriendelijkheid van het personeel.

Kevin

Kevin

Barman
Kevin

Samen met collega Simon is Kevin verantwoordelijk voor de bediening aan de bar. Op hotel vindt hij het belangrijk dat je als gast meteen wordt opgemerkt als je aan de balie komt om in- of uit te checken. In zijn vrije tijd kan hij uren spenderen aan het lezen van romans en fantasyverhalen. Stiekem is hij nog steeds fan van Pokémon …

Weetje: Kevin is ongetwijfeld het prototype van ‘de nieuwe man’. Hij strijkt bijvoorbeeld als de besten.