Team

Aurélie

Aurélie

Hotel Manager
Aurélie

Aurélie zorgt voor de leiding van het Blue Woods Hotel. Na haar studies in de hotel- en eventsector kan ze haar volledig uitleven om de wensen van de gasten in te willigen. Aurélie houdt van lekker eten, gezelligheid, familie en reizen. Ze wilt dan ook dat de gasten thuiskomen in haar hotel.

In haar vrije tijd komt haar gezin op de eerste plaats, herinneringen creëren met haar 2 zoontjes vindt ze dan ook enorm belangrijk.

Julie

Julie

Receptioniste
Julie

Instant happiness als receptioniste Julie jou met haar mooie glimlach ontvangt in het Blue Woods Hotel. Ze is een manusje van alles en is altijd tot in de puntjes voorbereid. Als ze op hotel gaat, let ze vooral op de vriendelijkheid van het personeel en hoe het ontbijt is samengesteld. Als grote dierenliefhebber verbaast het niet dat ze naast een hond ook 5 konijnen heeft.

Weetje: Julie is een grote ‘sneukeleire’ zoals we in West-Vlaanderen zeggen (=zoetekauw).  Taart, ijsjes, koekjes, … Niets is veilig als Julie in de buurt is!

Anaïs

Anaïs

Receptioniste
Anaïs

Als hotelreceptioniste vindt Anaïs het belangrijk dat mensen steeds vriendelijk en met de glimlach bediend worden, een babbeltje is voor een spraakwaterval zoals haar geen enkel probleem.

In haar vrije tijd vind je ze vaak terug in de keuken waar ze graag de handen uit de mouwen slaat. Daarnaast besteedt Anaïs ook graag veel tijd aan sociale media.

Kevin

Kevin

Barman
Kevin

Samen met collega Simon is Kevin verantwoordelijk voor de bediening aan de bar. Op hotel vindt hij het belangrijk dat je als gast meteen wordt opgemerkt als je aan de balie komt om in- of uit te checken. In zijn vrije tijd kan hij uren spenderen aan het lezen van romans en fantasyverhalen. Stiekem is hij nog steeds fan van Pokémon …

Weetje: Kevin is ongetwijfeld het prototype van ‘de nieuwe man’. Hij strijkt bijvoorbeeld als de besten.