Home

Business & toerisme in een unieke huiselijke sfeer

Gestart als alternatief om de geluidsoverlast van de E17 te beperken en uitgegroeid tot een toonaangevend hotel in de regio. Het Blue Woods Hotel is de perfecte mix van business hotel en toerisme, waar vooral de huiselijke sfeer en gezelligheid troef zijn.

‘Een gast moet meer zijn dan alleen een gast. Hij moet zich thuis kunnen voelen op de momenten dat hij niet thuis kan zijn.’

Het luxueuze hotel telt 18 geluidsdichte tweepersoonskamers, een Lounge Bar, buitenzwembad, sauna, wellness en verschillende meetingruimtes.

Kamers

18 luxueuze verzorgde kamers

Het Blue Woods Hotel telt 18 geluidsdichte tweepersoonskamers. Deze zijn voorzien van volledige verduistering, regelbare airconditioning en gratis wi-fi. Alle kamers zijn uitgerust met een safe voor een 17” laptop, koffie- en theefaciliteiten, een HD LCD-TVmet een breed aanbod aan internationale televisie- en radiozenders. Het ontbijtbuffet met een dagvers aanbod aan regionale producten is steeds inbegrepen. Er zijn drie kamertypes:

 • SUPERIOR (8 kamers)
  tweepersoonskamer van 24m², bed 180x200cm, inloopdouche en 32” HD LCD-TV
 • XL (6 kamers)
  tweepersoonskamer van 32m², bed 200x210cm, inloopdouche, bad en 40” HD LCD-TV
 • XL (4 kamers met terras)
  tweepersoonskamer van 32m², bed 200x210cm, inloopdouche, bad, 40” HD LCD-TV en terras
 • Superior XXL Appartement Suite
  Luxeappartement, +- 80m², inkomhal, living, eetkamer met open keuken, slaapkamer met 2 bedden (200x200cm & 180x200cm), badkamer met hoekbad, apart toilet, bergruimte en groot terras met lounge set.

kamer
kamer-overview
kamer-en-badkamer
douche
badkamer
badkamer-spiegel
badkamer-producten
appartement
appartement2
appartement4
appartement5
appartement6
previous arrow
next arrow

Team

Aurélie

Aurélie

Hotel Manager

Aurélie

Aurélie zorgt voor de leiding van het Blue Woods Hotel. Na haar studies in de hotel- en eventsector kan ze haar volledig uitleven om de wensen van de gasten in te willigen. Aurélie houdt van lekker eten, gezelligheid, familie en reizen. Ze wilt dan ook dat de gasten thuiskomen in haar hotel.

In haar vrije tijd komt haar gezin op de eerste plaats, herinneringen creëren met haar 2 zoontjes vindt ze dan ook enorm belangrijk.

Julie

Julie

Receptioniste

Julie

Instant happiness als receptioniste Julie jou met haar mooie glimlach ontvangt in het Blue Woods Hotel. Ze is een manusje van alles en is altijd tot in de puntjes voorbereid. Als ze op hotel gaat, let ze vooral op de vriendelijkheid van het personeel en hoe het ontbijt is samengesteld. Als grote dierenliefhebber verbaast het niet dat ze naast een hond ook 5 konijnen heeft.

Weetje: Julie is een grote ‘sneukeleire’ zoals we in West-Vlaanderen zeggen (=zoetekauw).  Taart, ijsjes, koekjes, … Niets is veilig als Julie in de buurt is!

Anaïs

Anaïs

Receptioniste

Anaïs

Als hotelreceptioniste vindt Anaïs het belangrijk dat mensen steeds vriendelijk en met de glimlach bediend worden, een babbeltje is voor een spraakwaterval zoals haar geen enkel probleem.

In haar vrije tijd vind je ze vaak terug in de keuken waar ze graag de handen uit de mouwen slaat. Daarnaast besteedt Anaïs ook graag veel tijd aan sociale media.

Kevin

Kevin

Barman

Kevin

Samen met collega Simon is Kevin verantwoordelijk voor de bediening aan de bar. Op hotel vindt hij het belangrijk dat je als gast meteen wordt opgemerkt als je aan de balie komt om in- of uit te checken. In zijn vrije tijd kan hij uren spenderen aan het lezen van romans en fantasyverhalen. Stiekem is hij nog steeds fan van Pokémon …

Weetje: Kevin is ongetwijfeld het prototype van ‘de nieuwe man’. Hij strijkt bijvoorbeeld als de besten.

Contact

Blue Woods Hotel

Stationsstraat 230
8540 Deerlijk – BELGIË
Tel: +32 56 78 27 72
Fax: +32 56 78 27 73
info@bluewoodshotel.be

Ons hotel maakt deel uit van de Interieur Avenue Gaverzicht en is gemakkelijk bereikbaar via de E17 Gent-Rijsel, afrit 4 Deerlijk.

 • Komende van Kortrijk, sla linksaf en volg de N36 Vichtesteenweg richting Harelbeke. Sla na 2 km linksaf naar de Stationsstraat, na 600 m bevindt het Blue Woods Hotel zich aan de rechterkant of volg de borden richting Gaverzicht.
 • Komende van Gent, sla rechtsaf en volg de N36 Vichtesteenweg richting Harelbeke. Sla na 2 km linksaf naar de Stationsstraat, na 600 m bevindt het Blue Woods Hotel zich aan de rechterkant of volg de borden richting

De Lounge bar is elke dag open:
op maandag tot en met vrijdag tot 23u,

op zaterdag tot 24u,
op zondag tot 22
u.