Jaarlijks verlof

🌴🌴🌴 Vanaf volgende week knijpt ons team er even tussen uit voor een welverdiende verlofperiode!🌴🌴🌴
Iedereen terug welkom vanaf 13 augustus!
👋😎 ADIOS 😎👋
 
 
** Jaarlijks verlof : 22 juli tot 13 augustus ’18 / Summer Holidays : 22rd of July until 13th of August ’18 / Congés d’été : 22 juillet à 13 août ’18 / Sommerferien : 22. Juli zu 13. August ’18 / **

Recommended on HolidayCheck 2018 award

En nog een award!

Recent kregen wij de “Recommended on HolidayCheck 2018 award” van HolidayCheck.

Bedankt aan al onze geweldige gasten en natuurlijk ook ons team!

Wij zijn heel tevreden met deze award!

 

Vaderdagontbijt

Op zondag 10 juni organiseren wij terug een vaderdagontbijt in ons hotel. Op die dag kan je samen met het gezin of de hele familie komen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet aan €25 per persoon.

Reservatie hiervoor is gewenst. Dit kan via ons telefoonnummer of emailadres hieronder op de afbeelding vermeld.

Facebook event, klik hier.

Het team van Lotto-Soudal opnieuw te gast in ons hotel. Ook radiozender MNM kwam bij ons langs!

Een drukke dag vandaag in ons Blue Woods Hotel! Net zoals een tijdje geleden kwamen de mannen van Lotto-Soudal terug langs in ons hotel. Naar aanleiding van de E3 Harelbeke verblijven de renners bij ons.
Gisteren werd Tiesj Benoot al geïnterviewd door verschillende media. Via deze link (43:29) kan je de reportage op Het Journaal van gisterenavond bekijken.

Ook radiozender MNM was geïnteresseerd in de renners. Deze morgen kwamen ze langs om hun Grote Peter Van de Veire Ochtendshow te presenteren. Samen met Julie Van den Steen presenteerde Peter Van de Veire zijn ochtendshow in onze lobby. Ons marketingteam passeerde eens om een foto te nemen:

Herbeluister de ochtendshow hier:
http://radioplus.be/#/mnm/herbeluister/c25daebb-8f4d-11e3-b45a-00163edf75b7/0e886820-2e72-11e8-94b7-02b7b76bf47f/

Meer:
– Artikel over MNM in ons hotel (Sporza)
– Foto’s van MNM (MNM.be)

 

Paasontbijt 2018

Op zondag 1 april is het Pasen. Daarom organiseren wij in ons hotel een groot paasontbijt! Van 8 tot 11u kan u in onze Loungebar komen genieten van een heerlijk ontbijt samen met de kids.

 

Prijzen:

  • Volwassene: €25
  • Kinderen tot 8 jaar: €10
  • Kinderen tussen de 8 en 12 jaar: €20

Vanaf 11:00 kunnen kinderen tot 12 jaar paaseitjes rapen en krijgen ze een verrassing van de Paashaas! 🙂

Meer info en reserveren:
056 78 27 72
info@bluewoodshotel.be

Facebook event: https://www.facebook.com/events/193968728027445/ 


Tom Boonen samen met Lotto-Soudal in ons hotel!

Deze week hebben wij wel zeer speciale gasten over onze vloer gehad. Niemand minder dan Tom Boonen samen met de wielerploeg Lotto-Soudal waren bij ons te gast.

Op donderdag 22 februari vond er namelijk een persconferentie plaats bij ons in het hotel. Dit ging allemaal over het feit dat Tom Boonen voor Lotto-Soudal gaat werken. Boonen, die nagenoeg zijn hele carrière voor concurrent Quick.Step-Floors reed, krijgt een pr-functie en adviserende rol en hij wordt ambassadeur van het Captains of Cycling-project.

Onze hotelmanager Lynn kon alvast een selfie met de enige echte Tom Boonen nemen:

Hotelmanager Lynn met Tom Boonen.

Diezelfde avond verscheen er natuurlijk een reportage over dit nieuws in “Het Journaal” op Eén. Deze kan u hier herbekijken. Wie al eens bij ons is geweest zal ons hotel zeker en vast herkennen in het filmpje! 🙂

Hier kan u ook nog een filmpje bekijken van de persconferentie in het Blue Woods Hotel.

Alternatief tijdens Tournée Minérale

U heeft er vast ook al van gehoord: Tournée Minérale, een maand geen alcohol drinken. Veel mensen doen er aan mee door gedurende de maand februari enkel water te drinken. Maar er is natuurlijk veel meer dan water alleen! In onze bar bieden wij tal van alternatieven aan zoals de Giraf cocktail, een alcoholvrije cocktail die dus wel toegestaan is tijdens Tournée Minérale! Kom ‘m snel proeven! 😉

Specials in de Lounge Bar

Vanaf vandaag staan er twee nieuwe specials in de kijker in onze Lounge Bar.

De eerste: Churchill’s Gin.
Het bestaan van Churchill’s Gin kent zijn oorsprong in het West-Vlaamse Wevelgem. Toen twee sigarenliefhebbers zich de vraag stelden wat de smaak van tabak zou betekenen in vloeibare toestand, was dit de start van een mooi verhaal. Het resultaat is een uitzonderlijke gin geworden met een duidelijke herkenbaarheid van tabak met een vleugje vanille. Daarnaast vallen er nog tal van andere smaken te ontdekken zoals mandarijn en amandelnoot. De combinatie van zowel vruchten, specerijen, planten en noten zorgen voor een complexe, nooit eerder geëvenaarde smaakexplosie!


De tweede special: St. Bernardus Wit.

‘Ongefilterd witbier, met een zachte, volle smaak en toetsen van citrusvruchten en verse koriander (5,5% alc. vol). Ontwikkeld in samenwerking met Pierre Celis, de godfather van het Belgische witbier.
Opvallend: ook dit bier is, net als alle andere bieren van de brouwerij, hergist op fles.’

 

 

 

De Lounge bar is elke dag open.
Op maandag, dinsdag, woensdag en zondag tot 23u

Op donderdag tot 24u
Op vrijdag en zaterdag tot 1u