Wist je dat … ?

Misschien boek je sporadisch eens een kamer. Of misschien ben je een vaste gast. Toch heeft het Blue Woods Hotel voor veel mensen nog enkele geheimen. Bekijk ze hieronder.

Wist je dat … het Blue Woods Hotel centraal ligt ‘in het zuiden van West-Vlaanderen’ (via E17 afrit 4 Deerlijk)? Je bent slechts enkele kilometers verwijderd van Kortrijk, Waregem, Roeselare, Gent en Rijsel.

Wist je dat … je vlot kan parkeren  op de ruime gratis parking vlak voor het hotel? Er is ook een beveiligde ondergrondse parking voor een 80-tal wagens.

Wist je dat … het hotel onderdeel is van de Interieur Avenue Gaverzicht?* Na het meubel-shoppen kan je dus gerust uitrusten in onze Lounge Bar.

Wist je dat … letterlijk naast de deur Restaurant Bistro Blue Origin ligt? Je kan er terecht voor zowel een snelle hap als een gastronomisch diner      

Wist je dat … het hotel op wandelafstand ligt van het uitgestrekte natuurreservaat ‘De Gavers. Ideaal voor wandelaars en (water)sportliefhebbers!

Wist je dat … we denken aan de toekomst?
Doorheen het volledige hotel proberen we zo ecologisch verantwoord mogelijk te werken. Zonnepanelen, groendaken, warmtepompen en degelijke isolatie maken deel uit van onze milieuvriendelijke aanpak.

*PS. Wist je ook dat … het heerlijke hotelbed waarop je slaapt te vinden is bij Interieur Avenue Gaverzicht? ?