Team

Lynn

Lynn

Hotel Manager
Lynn

In het Blue Woods Hotel is Lynn de vrouw die van A tot Z het hotel leidt, organiseert en coördineert. Trotse mama Lynn investeert veel van haar vrije tijd in haar zoontje. Ze gaat graag uit eten en houdt van reizen. Wat ze zelf het allerbelangrijkste vindt als ze op hotel gaat, is de vriendelijkheid van het onthaal en de hygiëne.

Weetje: Lynn is een fervent puzzelaar… De grootste legpuzzel die ze ooit maakte was er een van 5000 stukjes. En dat is eigenlijk de ideale hobby voor iemand die dagelijks moet ‘puzzelen’ om voor iedereen een geschikte, vrije kamer te vinden! 😉

Julie

Julie

Receptioniste
Julie

Instant happiness als receptioniste Julie jou met haar mooie glimlach ontvangt in het Blue Woods Hotel. Ze is een manusje van alles en is altijd tot in de puntjes voorbereid. Als ze op hotel gaat, let ze vooral op de vriendelijkheid van het personeel en hoe het ontbijt is samengesteld. Als grote dierenliefhebber verbaast het niet dat ze naast een hond ook 5 konijnen heeft.

Weetje: Julie is een grote ‘sneukeleire’ zoals we in West-Vlaanderen zeggen (=zoetekauw).  Taart, ijsjes, koekjes, … Niets is veilig als Julie in de buurt is!

Jef

Jef

Barman
Jef

Barman Jef kan je het meest van de tijd spotten in de Lounge Bar. Zijn charmante & opgewekte karakter maakt dat hij iedereen meteen op zijn gemak kan stellen. Wanneer hij zelf op hotel gaat, let hij vooral op de vriendelijkheid van het personeel. En als er een mooi meisje aan de bar zit, heeft hij het meestal ook gezien. 😉 Jef houdt van reizen en kan zich daarnaast volledig uitleven in zijn passie theater spelen.

Weetje: Jef heeft een nogal stoere hobby: hij doet aan zeilwagenrijden op het strand. *Euh?* Wel, dat is een sport waarbij je in een wagentje zit waaraan een zeil is vastgemaakt dat enkel door de wind wordt aangedreven. Zijn record: 100 km/uur!

Kevin

Kevin

Barman
Kevin

Samen met collega Jef is Kevin verantwoordelijk voor de bediening aan de bar. Op hotel vindt hij het belangrijk dat je als gast meteen wordt opgemerkt als je aan de balie komt om in- of uit te checken. In zijn vrije tijd kan hij uren spenderen aan het lezen van romans en fantasyverhalen. Stiekem is hij nog steeds fan van Pokémon …

Weetje: Kevin is ongetwijfeld het prototype van ‘de nieuwe man’. Hij strijkt bijvoorbeeld als de besten.

Weetje 2: Ja, hij is nog single!